Welkom bij EQUIP Nederland & België

Wij bij EQUIP Nederland vinden het een voorrecht om deel uit te maken van de ontwikkeling van jouw leiderschap. Alles staat of valt met leiderschap. Dat geldt voor onze gezinnen, de bedrijven waar wij werken en kerken waar wij deel van uitmaken. De ontwikkeling van leiderschap is geen ‘gebeurtenis’ maar een ‘proces’.

Toen in de jaren negentig John C. Maxwell over leiderschap begon te schrijven, had hij nooit kunnen bedenken dat het zo zou aanslaan. John C. Maxwell is op dit moment één van de meest gerespecteerde Christelijke auteurs op het gebied van leiderschap. Naast dat hij miljoenen boeken heeft verkocht, heeft hij tevens in het bedrijfsleven een grote impact gehad op het gebied van leiderschap. En later kwam daar ook de kerk bij, het lichaam van Christus. Dit laatste is door Equip gebeurd. Equip is door John C. Maxwell opgericht en maakt gebruik van zijn trainingsmateriaal. Het doel is christelijke leiders te ‘equippen’ om leiding te geven in de hedendaagse maatschappij. Equip bereikt meer dan 6 miljoen leiders over heel de wereld met trainingen over gezonde leiderschapsprincipes. 

Agenda equip


Wat: Online Masterclass
Onderwerp: De 5 niveau's van leiderschap
Wanneer: 30 oktober 2017
Tijden: 20.00 - 20.45 uur
Kosten: Gratis
Info: In samenwerking met de RGC


Wat: Training Event 
Onderwerp: De essenties van leiderschap  
Wanneer: 27 januari 2018 
Tijden: 09.30 - 16.00 uur 
Kosten: €49,-
Info: In samenwerking met de RGC


gratis-e-book.png

Gratis e-book

Ja, ik wil het gratis e-book van EQUIP over leiderschap ontvangen en schrijf me in voor de inspirerende artikelen van EQUIP Nederland & België.

* verplicht