Unieke 1-dag leiderschaps-training van EQUIP in Antwerpen

Leiderschapstraining

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Het verlangen van EQUIP Nederland & België is onverminderd om leiders van christelijke kerken en organisaties te dienen met Bijbelse principes over leiderschap, zodat de kerken en organisaties verder kunnen groeien en ontwikkelen. Alles valt of staat met leiderschap. Als de leiders groeien kunnen de mensen in hun kerken groeien. Equip draagt daar graag aan bij.

Wij organiseren in Antwerpen een training over 'De essenties van leiderschap'.

Datum: zaterdag 20 mei 2017

INSPIREREN | MOTIVEREN | MOBILISEREN

Deze 1-dag training zal plaatsvinden in het gebouw van Lighthouse Fellowship te Antwerpen (België). Deze leiderschapstrainingen zijn niet zomaar weer een item in je agenda. Zoals John Maxwell zegt: ‘Everything rises and falls on leadership’. Aan de slag gaan met leiderschap is essentieel, de ontwikkeling van leiderschap is geen ‘gebeurtenis’ maar een ‘proces’.

Programma

09:30 Ontvangst en registratie 
10:00 Start training
16:00 Einde training, netwerkborrel 

Datum: 20 mei

Tijdens deze dag behandelen we de volgende thema’s: 
* Visie voor het leiden van jezelf & anderen 
* Werken met vrijwilligers


OVERIGE INFORMATIE

Het minimum aantal deelnemers is 15 mensen.

Adres locatie: Leeuwlantstraat 92, 2100 Antwerpen, België. (Lighthouse Fellowship Antwerpen).

Deze dag is in het Nederlands!

Indien je vertaling nodig hebt van Nederlands naar Engels, neem dan van tevoren contact op met ons via robbert@iequip.nl.


Kosten

Deze 1-dag training kost normaal €119,- per persoon.

Speciaal voor dit event kost het €79,- (incl. BTW) p.p. Dit bedrag is inclusief lunch, koffie & thee.


GROEPSARRANGEMENT

Voor kerken of organisaties die meerdere deelnemers afvaardigen, hebben we een speciaal groepsarrangement. Daarbij hoort uiteraard een lagere prijs per deelnemer, deze groepskorting is vanaf 10 personen van één kerk/organisatie. Mail voor meer informatie naar robbert@iequip.nl.


PromoPromo

Download hier de afbeelding.

Logo-Promo-Training.jpg


Lokale host

Frank Ernst

The Lighthouse Fellowship is een jonge, dynamische en groeiende gemeente in Deurne/Antwerpen. Voorganger en stichter Frank Ernst heeft een grote passie voor het mentoren en toerusten van leiders. Hij is ook stichter en leider van DE VLAM vzw, een organisatie die kinderdagverblijven met een christelijke visie en waarden organiseert. Frank is getrouwd met Hadassa en samen hebben ze 3 kinderen.


SPREKER ÉÉN

Robbert Gorissen

Robbert Gorissen is coach & trainer bij de Robbert Gorissen Company, experts op het gebied van non-profit organisaties en leiderschap. Zij richten zich op persoonlijke coaching, trainingen, boeken en blogs over leiderschap. Daarnaast is Robbert actief betrokken bij Hillsong Church Rotterdam. Hij is getrouwd met Ellen en zij voeden samen drie prachtige kinderen op. Vanuit zijn ervaring met leider- en ondernemerschap is hij sinds begin 2015 betrokken bij Equip Nederland.