Over EQUIP Nederland

Equip heeft tussen 2005 en 2010 in Nederland de eerste cursus van 36 lessen georganiseerd. Deze cursus is zeer goed ontvangen en heeft duizenden leiders in het land bereikt. Misschien wel een van de belangrijkste resultaten is, dat er momenteel veel positiever over leiderschap wordt gedacht dan voorheen. Het belang van gezond leiderschap wordt erkend.

Tussen 2010 en 2014 is het even stil geworden. In die tijd is er een pilot gedraaid met een verkorte cursus en is dit verder ontwikkelt. Sinds 2015 zijn wij terug en sterker dan ooit, om de missie van Equip voort te zetten en leiders te trainen en inspireren!

Sinds begin 2018 is de stichting Equip Nederland gestopt. Maar voor vragen over het materiaal en het gedachtegoed van Equip zijn we wel beschikbaar. Het gedachtegoed van Equip Nederland is niet gestopt. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Het verlangen voor gezond leiderschap in Nederland

Het verlangen van EQUIP Nederland is onverminderd om leiders van christelijke organisaties en kerken te dienen met Bijbelse principes over leiderschap, zodat de gemeenten en organisaties verder kunnen groeien en ontwikkelen. Alles valt of staat met leiderschap. Als de leiders groeien kunnen de mensen in hun organisaties groeien. Equip draagt daar graag aan bij.

ROBBERT GORISSEN

Coördinator en trainer

Robbert Gorissen is coach & trainer bij de Robbert Gorissen Company, experts op het gebied van non-profit organisaties en leiderschap. Zij richten zich op persoonlijke coaching, trainingen, boeken en blogs over leiderschap. Daarnaast is Robbert actief betrokken bij Hillsong Church Rotterdam. Hij is getrouwd met Ellen en zij voeden samen drie prachtige kinderen op. Vanuit zijn ervaring met leider- en ondernemerschap is hij sinds begin 2015 betrokken bij Equip Nederland.

DAVID KOERTS

Initiatiefnemer en bestuurslid

David Koerts is initiatiefnemer van Equip in Nederland en is voorganger van de christelijke gemeente Levend Water in Delft. Hij is nu vele jaren voorganger, nadat hij zes jaar een succesvol verkoper en servicemanager bij een groot internationaal bedrijf is geweest. Hij is getrouwd met Melanie en heeft twee dochters. Het verlangen van David is een groeiend aantal leiders dat een jonge generatie leiders motiveert en mobiliseert om een verschil te maken in Nederland.